HVAD TILBYDER VI

line-red.png

Vi tilbyder en lang række forskelige service. Skal du bruge en fotograf til en privat begivenhed du gerne vil forevige eller skal du bruge en ny reklame video til dig og din virksomhed? Så er det noget vi sagtens kan klare!

white-drone-hovering-in-a-bright-blue-sky-PMFRLG7.jpg

Drone fotografering & Vdeo produktion

Med drone video og billeder for du en helt anden vinkel på tingende, hvilket tit gør tingende meget mere interessante. Vi tilbyder drone fotografering og video produktion af allerhøjste kvaliltet. Hvor vi blandt andet tilbyder 4K billeder og 4K video med 30 billeder i sekundtet. Opløsninger og metoder kan også tilpasses netop til din opgave.

Ringe-315

Privat fotografering & Erhvervs fotografering

Mangler du et nyt billede til de sociale medier? Eller skal du have foreviget et bryllup, en konfirmation, eller mangler du billeder af dig og dine ansatte? Så kan du med vores fotograferings service netop få dette. Vi tilbyder høj kvaliltets billeder og redigering af disse, så du stolt kan vise dit nye profil billede eller dine flotte ansatte frem. 

camera-gimbal-stabilization.jpg

Video produktion

En service vi er stolte af at kunne tilbyde er vores video produktion. Med vores videoproduktion kan vi tilbyde dig en flot og professionel video hvor vi har fokus på det du gerne vil fortælle. Skal du bruge en reklame video til dig og din virksomhed eller skal du giftes og gerne vil have det på “bånd” Så kan vi tilbyde dette samt færdig redigering.

video-editing-1

Billede & Video redigering

Med vores billede & video redigerings service tilbyder vi dig at redigere de billeder eller den video vi har lavet for dig og dermed sætte vores eget personlig præg på. Denne service tilbydes tit og ofte ved booking af vores andre servicer. 

Prisen for dette er følgende
Billede redigering pr påbegyndt time : 150,00 DKK
Video redigering pr påbegyndt time : 350,00 DKK

Dette skal du være opmærksom på ved drone opgaver

lines.png

Når du booker os til en drone opgaver er der rigtigte mange regler der skal overholdes, derfor kan dette godt være et omfattende protjekt at skulle igang med. Vi har styr på de regler som der er. Men for en god ordens skyld anbefaler vi også at du også læser op på dette, så du ikke går og har forhåbninger om noget vi kan ikke kan lovmæssigt. Vi flyver med droner som høre ind under kategrori A1 & A3

Tid og kvaliltet

lines.png

Kvaliltet og tid hænger som regl sammen, og når man snakker om droneflyvning er dette bestemt også gældene. Med 4K billede og video rækker vores drones batterig tid til ca 28 minutters flvyning og med en rækkevide på 1 km og en flyve højde på ca 500 meter (lovligt er det 120 meter) med en fart på 60 km/t kan vi følge med på langt de fleste opgaver. Men det betyder også at vi inde en flyvning skal planlægge meget nøje hvad det er vi skal fotografer / filme så vi ikke bruger unødvendig tid.

VORES FORDELE

line-red.png
Fantastisk rådgvining

Vi går utroligt meget op i at du er afklaret med hvad du skal bruge inde du bestiller os. Derfor står vi klar til at rådgive dig før, under og efter din bestiling

Kun det bedste

Vi tilbyder kun vores kunder det bedste af det bedste, derfor har vi også noget af markets mest anderkendte udstyr til at skabe det bedste resultat hver gang!

Online backup

Vi opbevare alle vores filer i vores eget sikker online biblotek, dette kan du til en hver tid tilgå og hente dine filer. Vi opbevar alle filer i 30 dage online, hverefter de bliver opbevaret i et år lokalt.

Billede sikkerhed

Vi passer på dine billeder online. Vi søgere derfor at ikke andre end dig kan tilgå dem, hvilket det derfor også er påkrævet at have en bruger i vores online biblotek

Tak for dit besøg her på hjemmesiden! Vi håber du fik det ud af det som du ønskede! Husk at du kan følge os på de sociale medier og holde dig opdateret den vej igennem. 

– Jksfoto.dk

Kontakt

Skerningvej 1B
5750, Ringe

(+45) 28 72 20 69
(+45) 61 46 20 69

Kontakt@jksfoto.dk