Velkommen til JKSFOTO.DK

Jksfoto.dk er nu klar med den støreste og sidste update af vores hjemmeside og kan derved erklære hjemmesiden for fuldt ud færdig! Det er et protjekt vi har arbejdet på i længere tid og derfor er det os en glæde at kunne fortælle at det endelig er færdigt. Det stil rene designe skulle gerne give en god og komfitabel oplevelse når man besøger vores hjemmeside. VI har et moduel endnu som mangler men der er vi ved at få det sidste på plads til dette og forventer det færdigt inde for få dage. Ligeledes skal vi også byde hjerteligt velkommen til en ny service som hedder “VISUEL IDENTITET” – Som er vores bud på grafisk design. Vi har baggrund i det grafiske også og derfor synes vi at det kunne være fedt at også tilbyde dette. Visuel Identitet er stadigvæk en så ny service at vi stadigvæk arbejder på at fulde ende vores ca pris liste. Da denne service variere meget i timer og priser, vil der kun komme en ca pris liste og mulighed for at kontakte os for et personligt og uforpligtende tilbud. 

Hele vores system består af 2 systemer. 1 Main Page – Main Page er vores hovde hjemmeside, her finder du relevant info vedr. vores service, priser, booking og meget mere, det er også her vi deler vores tips og tricks og blogs og nyheder. Main Page’en har derved intet at gøre med billede / video behandlings delen at gøre. 

Vores andet system er vores billede bestilings system, hvor du som kunde kan bestille de redigeret billeder eller video som vi har lavet for dig. Billeder koster 75 DKK pr stik og kommer som digital download. Video opgaver osv er betalt på forhånd. 

Det betyder i sin grundlægende form at vi har 2 systemer der arbejder på fuld tryk døgnet rundt for at kunne betjene dig. 

Vores hjemmeside kan du finde her (www.jksfoto.dk) og vores billede behandlings system kan du finde her (www.bestil.jksfoto.dk (husk at du skal have en bruger for at kunne logge ind)) – Du kan prøve vores bestilings side ved at indtaste DEMO i brugernavn og adgangskode delen. 

Sidste men ikke midst så mangler vi tidligere arbejder “delen” da vi er ved at grave det frem. Vi har tidligere opgaver som vi har lavet under andre virksomheds navne (under andre iværksætteri protjketer) som vi efterfølgende er gået væk fra. Disse vil vi gerne vise frem på hjemmesiden. Dog med den bemærkning at indholdet er ved at være forældet nu og derved repræsentere det ikke det indhold som vi laver dags dato. 

Ellers så tjek vores blog ud her, her kan du læse meget mere, ud over nyheds sted, fungere vores blog lige så meget som en FAQ hvor vi besvare spørgesmål vedr os. 

Du er også meget velkommen til at skrive en kommentar her under, eller stille et spørgsmål som vi evt kan besvare i et andet blog indlæg. 

Med Venlig Hilsen
C/O – J.k. Schwaner
– Jesper Schwaner

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med på

Åbnings tider

MANDAG              10.00 – 17.00
TIRSDAG               10.00 – 17.00
ONSDAG               10.00 – 17.00
TORSDAG             10.00 – 17.00
FREDAG                10.00 – 17.00
LØRDAG               LUKKET
SØNDAG              LUKKET

Jksfoto.dk

JKSFOTO.DK er en dansk ejet foto virksomhed placeret i det fynske muld. Vi laver alt fra almenlige fotograferinger til events video, after movies, bryllupper og meget mere. Med Jksfoto for du en service ud over det sædvandlige med fokus på de små detaljer.

Hurtige links

Her finder du Jksfoto.dk

Skerningvej 1B.
5750, Ringe 

28 72 20 69 (Jesper)
6146 20 69 (Tanja)
Kontakt@jksfoto.dk
Jesper@jksfoto.dk
Tanja@jksfoto.dk

© 2020 Alle Rettigheder Forbeholdes Fotograf Jesper Schwaner & Jksfoto.dk