Hundebøl Basis

Hundebøl Basis rakte hånden ud på Facebook Fredag aften og spurte efter en der kunne lave et “hurtigt” logo til ham. Som noget nyt her hos JKSFOTO. tilbyder vi nu også “VISUEL IDENTITET” hvilket kort fortalt er alt inde for den grafisk verden, samt web design og meget mere. Dette kan du læse mere om under “Visuel Identitet” Vi bød ihvertfald ind på opgaven og fik lavet dette lækkere logo til ham. Derved kan Hundebøl Basis kalde sig for første kunde der har brugt vores nye service! Vi takker ihvertfald for orderen og håber på et glædeligt gensyn. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med på

Åbnings tider

MANDAG              10.00 – 17.00
TIRSDAG               10.00 – 17.00
ONSDAG               10.00 – 17.00
TORSDAG             10.00 – 17.00
FREDAG                10.00 – 17.00
LØRDAG               LUKKET
SØNDAG              LUKKET

Jksfoto.dk

JKSFOTO.DK er en dansk ejet foto virksomhed placeret i det fynske muld. Vi laver alt fra almenlige fotograferinger til events video, after movies, bryllupper og meget mere. Med Jksfoto for du en service ud over det sædvandlige med fokus på de små detaljer.

Hurtige links

Her finder du Jksfoto.dk

Skerningvej 1B.
5750, Ringe 

28 72 20 69 (Jesper)
6146 20 69 (Tanja)
Kontakt@jksfoto.dk
Jesper@jksfoto.dk
Tanja@jksfoto.dk

© 2020 Alle Rettigheder Forbeholdes Fotograf Jesper Schwaner & Jksfoto.dk