Vi søgere børne modeller

Vi søgere lige nu børnemodeller til kvatals fotografering. Har du et eller flere børn som du mener fungere rigtigt godt foran et kamera? så skal du læse videre her! 

Vi søgere lige nu børne modeller i alder 7 – 14 år til at stå foran vores kamera. At være model hos os er ganske gratis og man skal som forældre til barnet ikke betale noget for billederne, i daglig tale kaldes dette samarbejde for “TFP” (Time – For – Pictures) Altså som tak for jeres tid med jeres børn for i billederne. Billederne vil dog indeholde vores vandmærke (læs længere ned omkring copyright). 

Men kunne du godt tænke dig nogen fantastisk billeder af dine børn, så er det bare med at kontakte os med det sammen. Vi søgere i alt lige nu 3 børn, gerne fra hver sin familie, men er du er velkommen til at “søge” med flere børn. Vi forbeholder dog os retten til at udvælge dem vi følger sig mest egnet. Det vil klart være en fordel hvis dit barn i forvejen er vant til at stå foran kameraet (mobilen) men naturlighed i barnets udtyrk og memik er også en vigtigt faktor! 

Som kvartals model skal du kunne afsætte en dato af hver 3 måned. Tøj og stil finder vi i fællskab op til en fotografering. Du skal ligeledes have mulighed for at komme til og fra fotograferings placeringerne.

Sender derfor gerne 3 – 5 billeder af barnet i forskelige situationer og uredigeret og ikke taget igennem 3parts app (Instagram eller lin) 
Når vi modtager din ansøgning vil du høre fra os inde for 2 hverdage via mail, her vil du få svar om din barn / børn er valgt. 

Som forældre til en barnemodel hos JKSFOTO.DK er du til en hver tid velkommen til at ligge de færdige redigeret billeder op på facebook og instragram så længe du benævner @JKSFOTO.DK i beskrivelsen samt at man kan se vandmærket på billedet. 

Copyright – Hvem ejer billedet? 
JKSFOTO.DK har til en hver tid den fulde copyright på billede og vi må derfor forvalte og bruge billedet / billederne som vi lyster. Skal billeder dog evt videre sælges vil i som forældre blive spurt først. 
Ligeledes vil der på alle billederne være et vandmærke med JKSFOTO’s logo på. Dette må på ingen måde fjernes fra billederne. Der må ligeledes ikke redigeres i billederne efterfølgende uden særlig tilladelse fra JKSFOTO først. Skal vandmærket fjernes fra billederne, vil du blive opkrævet et gebyr (du ejer efterfølgende betalte billeder) på 350.00 DKK pr billede. Uhensigtmæssigt brug af billeder eller på anden måde misligeholdes af aftale vil føre til samarbejdebrud og evt erstatningskrav. JKSFOTO.DK har ligeledes i henhold til ejerskab lov til at bruge billederne til videre markedesføring. Ønsker du samarbejdet afsluttet, forsvinder billederne ikke fra sociale medier, med mindre copyrighten købes. 

Barnemodel

Leave this field blank
 • Vælg
 • 1
 • 2
 • 3
 • Vælg
 • Dreng
 • Pige
 • Vælg
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • Intet fundet
Vi planlægger med jer efterfølgende de dage som passer ind hos os og hos jer.
 • Vælg
 • Mandag
 • Tirsdagg
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag
 • Intet fundet

Følg med på

Åbnings tider

MANDAG              10.00 – 17.00
TIRSDAG               10.00 – 17.00
ONSDAG               10.00 – 17.00
TORSDAG             10.00 – 17.00
FREDAG                10.00 – 17.00
LØRDAG               LUKKET
SØNDAG              LUKKET

Jksfoto.dk

JKSFOTO.DK er en dansk ejet foto virksomhed placeret i det fynske muld. Vi laver alt fra almenlige fotograferinger til events video, after movies, bryllupper og meget mere. Med Jksfoto for du en service ud over det sædvandlige med fokus på de små detaljer.

Hurtige links

Her finder du Jksfoto.dk

Skerningvej 1B.
5750, Ringe 

28 72 20 69 (Jesper)
6146 20 69 (Tanja)
Kontakt@jksfoto.dk
Jesper@jksfoto.dk
Tanja@jksfoto.dk

© 2020 Alle Rettigheder Forbeholdes Fotograf Jesper Schwaner & Jksfoto.dk