Velkommen til JKSFOTO.DK

Vi vil rigtige gerne byde dig hjerteligt velkommen til vores hjemmeside. Her på vores hjemmeside kan du blandt andet finde ud af hvem vi er, hvad vi tilbyder og til hvilken pris, samt hvad vi førhen har lavet. Vi som er baag hjemmesiden har et ønske om at bruge vores “blog” fuktion til at kunne LIVE blogge fra de events og begivnheden vi er ude til og på den måde kunne holde jer opdateret med hvad vi laver. Ligeledes vil blog delen og blive brugt til at komme med tips og tricks og meget mere som du kan få god gavn af der hjemme. Vi vil også dele nyheder omkring de produkter vi køber ind og hvad det nu kan give os af muligheder i forhold til hvad vi tilbyder..

Har du spørgsmål eller andet du gerne vil stille os? Så er du mere end velkommen til at skrive i kommentarfeltet så skal vi nok prøve at besvare dem bedst muligt.


Med venlig hilsen
JESPER SCHWANER / JKSFOTOTEAMET