Om fotografen

Her kan du læse mere om mig og blive klogere på hvem jeg er som person men også som fotograf. 

Jesper Schwaner

Hej. 
Mit navn er Jesper Schwaner og er ejer og stifter af foto virksomhedden JKSFOTO (JESPER KLINDT SCHWANER – FOTO) som jeg har haft i ca 3 år ved siden af mit almenlige job.  Jeg er bosat på fyn (Ringe) ca 10 kilometer fra Ringe, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores 2 børn. hvor jeg har kontor og er igang med at opbygge foto studie. 

Hvem er jeg?

Jeg er en stille og rolig person, med god og afslappede tilgang til tingende (uden at det er useriøst) Med en rolig tilgang til tingen, er min oplevelse at alle parter slapper mere af og derved hviler mere i sig selv. Men jeg er også typen der sagtens kan have fingerne på pulsen og flere boldte i luften og med sikkkerhed gribe dem igen. 

Jeg er fotografen der tager mig tid og ro til at søgere for at hvert enkelt billede bliver godt. Jeg laver med andre ord ikke noget jeg ikke selv kan stå inde for. Jeg har en rolig tilgang til blandt andet børn og dyr. 

Hvorfor vælge mig?

Du skal vælge mig hvis du ønsker en fotograf som går hel hjeretet ind i hver opgave og som ønsker lige så inderligt et godt resultat som du sikkert ønsker det. Du skal vælge mig fordi jeg er nærværende i min opgaver, fordi jeg går efter det unikke og smukke billede hver gang. Du skal vælge mig fordi du ikke vil fortryde det!.

Mine færdigheder
Fotograf 90%
Videograf
Drone flyvning
Video & Billede redigering

Følg med på

Åbnings tider

MANDAG              10.00 – 17.00
TIRSDAG               10.00 – 17.00
ONSDAG               10.00 – 17.00
TORSDAG             10.00 – 17.00
FREDAG                10.00 – 17.00
LØRDAG               LUKKET
SØNDAG              LUKKET

Jksfoto.dk

JKSFOTO.DK er en dansk ejet foto virksomhed placeret i det fynske muld. Vi laver alt fra almenlige fotograferinger til events video, after movies, bryllupper og meget mere. Med Jksfoto for du en service ud over det sædvandlige med fokus på de små detaljer.

Hurtige links

Her finder du Jksfoto.dk

Skerningvej 1B.
5750, Ringe 

28 72 20 69 (Jesper)
6146 20 69 (Tanja)
Kontakt@jksfoto.dk
Jesper@jksfoto.dk
Tanja@jksfoto.dk

© 2020 Alle Rettigheder Forbeholdes Fotograf Jesper Schwaner & Jksfoto.dk