Nyheder & Blog

Friske nyheder og live bloggin fra de event vi deltager i. Tips og tricks samt guides og meget!

Vi søger modeller

Vi vil rigtige gerne dygtige gøre os endnu mere og derfor søger vi i den sammenhæng nogen forskelige modeller og begivenheder vi må få love til at “øve” os på.

📷 – Vi søger modeller til :
📷 – Portræt (Mand eller Kvinde) – Hel dags fotografering med flere lokationer.
📷 – Bryllup – Hel dags fotografering (Ganske gratis for brudeparet) (Inkl. stemnings billeder, portræt og familie foto)
📷 – Biler i alle former og størrelser. Vi søger en ny “Super bil” og en ældre udgave samt en sports motorcykel. (Hel dags fotografering pr enhed)
📷 – Kvinder til Boudoir fotografering (Hel dags fotografering)
📷 – Reklame fotografering (Fotografering af dig og dine ansatte)
📹 – Reklame video inkl drone optagelser (Heldags video fotografering) inkl gratis reklame video.

Ella i haven

Det fantastiske ved at have børn, er at man altid har børne modeller at øve sig på. På vores ferie til Bornholm i år havde jeg kameraet med. Jeg fanget her Ella på opdagelse rejse i hendes farfar’s urtehave.

Skole opgave

Deb kære Danielle og Julie skulle bruge en fotograf til at filmatisere en skole opgave (Dans) hvor de skulle fortælle en historie. En smuk fortælling om at du aldrig er alene i livet, selvom livet til tider er hårdt. Se videoen her.

Luftballoner

Det er ikke hver dag der kommer over 9 Luftballoner flyvende mindre end 100 meter væk fra ens hus. Derfor blev kameraet også hurtigt fundet frem og det kom der de her ud af! Det gik lidt hurtigt og da sådan nogen balloner afligvel flyver ret hurtigt, nået vi ikke at få indstillet lys ordenligt på kameraet (Her af kommer kvalilteten)

Velkommen til JKSFOTO.DK

Vi vil rigtige gerne byde dig hjerteligt velkommen til vores hjemmeside. Her på vores hjemmeside kan du blandt andet finde ud af hvem vi er, hvad vi tilbyder og til hvilken pris, samt hvad vi førhen har lavet. Vi som er baag hjemmesiden har et ønske om at bruge vores “blog” fuktion til at kunne LIVE blogge fra de events og begivnheden vi er ude til og på den måde kunne holde jer opdateret med hvad vi laver. Ligeledes vil blog delen og blive brugt til at komme med tips og tricks og meget mere som du kan få god gavn af der hjemme. Vi vil også dele nyheder omkring de produkter vi køber ind og hvad det nu kan give os af muligheder i forhold til hvad vi tilbyder.