Sådan bestiller du billeder

Hos os er det vigtigt at det er nemt for dig som kunde at kunne få dine billeder. Derfor har vi lavet vores helt egen billede service, hvor du kan se alle de færdige behandlet billeder som vi har fra din opgave. I vores billede system kan du vælge om du ønsker at købe billedet med den redigering som vi har lavet eller om du ønsker om-redigering. Du kan ligeledes vælge lige så mange billeder du ønsker at købe. 
Af sikkerheds mæssige årsager er alle billeder inde i vores billede system tyverig sikkeret og vandmærket. Når du har fundet de billeder du ønsker at købe tjekker du ud ved kassen og betaler enten med dankort eller mobilepay. Efter du har betalt modtager du alle billeder du har valgt og betalt for i fuld opløsning og uden vandmærke på din mail eller via onedrive/dropbox link. 

Her under har vi lavet en 1 – 1 guide i hvordan du gør ! 

Trin 1 : Tilgå vores bestiling system. Vores bestilings system køre på et seperat system og derfor ikke på vores hovede hjemmeside. 
Du tilgår hjemmesiden ved at trykke på dette link er eller søger efter dette link https://www.bestil.jksfoto.dk/ Du kan også finde en “knap” i bunden af hjemmesiden her som føre dig direktet over til siden. 

Trin 2 : Vi bruger din mail og dit telefon nummer til at oprette dig i vores billede system. Du indtaster derfor først din mail og derefter dit mobil nummer. Du vil efterfølgende blive sendt videre til dit personlige galleri hvor i du kan finde din billeder. 

Har du brugt os flere gange? Så ville alle dine opgaver ligge herinde som gallerier hvor du til en hver tid kan gen-bestille billeder fra. 

Trin 3 : Vælg galleri. Når du ser denne side skal du blot vælge det galleri som du ønsker at se billeder fra.

Trin 4 : Vælg din billeder, når du ser denne oversigt går du blot ind på de billeder du ønsker at se redigering på.

På de enkelte billeders side kan du vælge redigering’s type samt kommentere på biledet så fremt du ønsker ændringer. Ved tryk på “Føj til favoritter, ligger du billedet i din farvorit mappe så de er hurtigt og nemme at finde igen. 
Ved tryk på “Vælg produkt” vælger du den type redigering som ses på billede og du kan derfter ligge billedet i kurven, men i og med du for en digital udgave kan behøvs du ikke at ligge mere end et i kurven. 

Efter du har tilføjet den til kurven kan du blot tjekke ud på normalvis, som ses på næste billede .

Og til sidst udfylder du dine kontakt oplysninger betaler enten med Kredit kort (PayPal eller via mobilepay) Ved betaling via MobilePay skal du huske at inkludere dit ordre ID ved MobilePay betalingen. Instrukser vil også blive sendt til dig på mail. Billederne bliver ikke sendt før vi har modtaget din betaling. 

Vi håber at med dette indlæg at vi har gjort dig klogere på hvordan du bestiller billeder hos os. Har du yderliger spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via telefon/mail eller i kommentarfeltet her under. 

De bedste hilsner
Jksfoto.dk 

Kontakt mig

Telefon – (+45) 28 72 20 69
Telefon – (45) 61 46 20 69
Telefonen er åben alle dage mellem 09.00 – 17.00 (weekend og helligdage lukkket)

Mail : kontakt@jksfoto.dk
Mail : jesper@jksfoto.dk
Mail : Tanja@jksfoto.dk

Nyheder / Guides

Find os her

Skerningvej 1b, 5750 Ringe / Espe By