Betal hurtigt via mobilepay ved at scanne QR koden.

Sådan betaler du hos os.
Her kan du læse mere om hvordan du betaler for en service her hos jksfoto.dk 
Vi har forskelige løsninger som vi vil forklare her under. Til venstre i siden kan du finde yderligere info.

Paypal betaling – Ved betaling via paypal, vil du modtage et betalings link som er unik i forhold til din ordre. Via dette link kan du betale for din ordre. Du skal ikke indtaste nogen oplysninger i forhold til din ordre. Dette skal du ikke da det betalings link er knytte til netop din ordre. Du kan via Paypal, betale med Visa/Dankort & Visa/MasterCard. Du vil efter betaling modtage en kvittering fra Paypal. 

MobilePay betaling – Ønsker du at betale med MobilePay, skal du enten betale direkte til vores telefon nummer eller til vores boks. Når du betaler med mobilepay skal du i kommentar boksen ind du “swiper” indtaste dit fakutra nummer. Når du indtaster faktura nummer og “swiper” betalingen, er din faktura betalt. Når du har betalt vil du modtage ind for 2 timer modtage en kvittering via mail. Denne mail kan ikke besvares. 

Bankoverførelse – Ønsker du at betale via bankoverførsel er dette også en mulighed. På alle vores faktura står vores konto og reg nummer samt hvilken bank vi har. Du kan betale til Reg nr : 2370 & konto nr : 4399430378 (Nordea, Denmark) Vi skal have modtaget beløbet 7 dage før fotograferingen. Er beløbet ikke betalt 7 dage før, anses bookingen for at være ugyldig, og der skal derfor bookes en ny.

Kontant betaling – Kontant betaling er også en mulighed såfremt der for findes en skriftlig aftale mellem kunde og jksfoto.dk 
Denne betalings løsning er pt ikke en mulighed grundet Covid-19

Ofte stillede spørgsmål. 

Betaling hos os forgår via forskelige udbyder (PayPal, MobilePay) disse udbyder fremsender deres egen digitale kvittringer. Disse kvitteringer står Jksfoto.dk på ingen måde for og vi kan derved ikke påvirke disse. Vi tilbyder som udgangspunkt at fremsende en mail til dig som kunde at vi har modtaget din mail. Har du ikke modtage denne, skal du kontakte os. Der kan gå op til 2 timer før du modtager noget fra os. 

Du kan altid få dine penge tilbage såfremt vi ikke er begyndt på din ordre. Du skal som minimum aflyse 7 dage før fotograferingen finder sted. Fortrydelseretten fra falder efter de 7 dage. Du kan derfor ikke få dine penge udbetalt når der kun er 3 dage til fotograferingen hvis du skulle fortryde. 

Nej – Det er ikke muligt at betale efter fotograferingen, da betaling er en betingelse for en gyldig aftale. Du kan kun betale for en evt redigering af dine billeder som vil blive sendt på efterkrav på din mai. 

Du betaler for redigering af din billeder på samme måde som du gjorde for selve opgaven. Eller i vores “Tast selv service”

Nej – Da der er snakke om en personlig’seret opgave hvor vi sider redigere billeder og video spicifikt for en kunde, kan du i henhold til købeloven ikke få returneret din penge efter din billeder er redigeret. 

Du kan dog få dine penge retur, så fremt du fortryder inde vi på begynder redigering af dine billeder. 

Der vil blive fremsendt en automatiseret mail til dig hvor i vi fortæller dig hvilken dato vi begynder at rediger. Du kan frem til den angivet dato benytte dig af din fortrydelse ret. 

Der kan i visse tilfælde gå op til 14 hverdage før dine penge står på din konto igen. Vi tilbage overføre fra den dag vi modtager din fortrydelse, her fra er det op til vores bank og din bank. Normalt ser vi at der gå alt i mellem 1 til 3 dage før de er tilbage overført. Har du ikke modtaget dem efter 14 dage, skal du kontakte os. 

Som beskrevet længere oppe i “kan jeg få mine penge hvis jeg fortryder” så kan man ikke få sin penge retur hvis de overskrider vores betingelser. Er disse betingelser overskredet, er det ikke længere muligt at få sine penge retur.