JKS04627

Velkommen til Jksfoto.dk

Velkommen til Jksfoto.dk hjemmeside. Vi har opdateret vores hjemmeside for at gøre det så simpelt for dig som muligt! 

1 side! En side er med til at gøre det nemt dig som forbruger af vores hjemmeside, du kan tilgå alt hvad du nu måtte have behov for via vores forside. 

Indlæg hjælper dig. Vi vil via vores indlæg her på hjemmesiden forsæge at hjælpe / rådgive dig på bedst muligvis. Derfor er indlægne her ikke kun om det vi laver her, de er lige så meget til for at hjælpe dig. Se vores indlæg oversigt her 

Faste priser Vi har valgt at køre nogen helt faste priser som noget nyt. Ikke noget med spicale tilbud hvis man gør sådan og sådan. 4 priser fast altid! 

Pris oversigt : 
Privat fotografering : 450,00 DKK pr 60 min
Erhvervs fotografinger : 750,00 DKK pr 60 min
Dronefotografering : 1.100,00 DKK pr 60 min
Efterbehandlet billede pr stk : 75,00 DKK

Ingen overdrevet booking formular / system

Vi har prøvet rigtige mange bookings formulare og systemer, disse har har enten været for besværlige for jer, eller for tids bekostende. Så dem har vi valgt at fjerne fuldstændigt og derved holde på det mere “enkelte” system, nemlig Mail eller telefonen. 

Frem adrettet skal du blot ringe til os eller skrive os en mail. Er du ikke til vores kontakt formular, så kan du ringe på 28 72 20 69 eller på kontakt@jksfoto.dk


Billede bestlings systemet kommer igen.

Vi har arbejdet hårdt på at få et ordenligt billede system op og køre. Dette system gør det muligt for dig som kunde at se dine redigeret billeder og derfra bestille dem og betale for dem med det samme og på den måde få dem leveret med det samme på mail! Det synes vi er nemt, Det kræver dog at du som kunde opretter dig i vores system når det er klart. Indlæg kommer om dette! Men dette skulle gerne gøre det nemt for begge parter. Lever redigering ikke op til dine forventinger, så har du altid mulighed for at få dem rettet på ny, er redigering derefter på sin plads betaler du blot for de billeder du ønsker. 

Ja det var enlig det, vi havde at fortæller for denne gang, hold øje med vores indlæg her på siden, indlæg osv vil også blive brugt til nyheder, tilbud, popup fotostand og meget andet! så klart hold dig oriniteret her på vores side! 

Med de varmeste hilsner
Jesper Schwaner
Jksfoto.dk

FInd os her ...

Følg os på de sociale medier og hold dig opdateret.

"
Tirsdag d. 12 januar havde MadeByMadsen.dk fint besøg fra JKSFOTO Da vi som virksohed har brug for at udvide, så er der brug for nye billeder, og til dette, tog jeg kontakt til JKSFOTO v/Jesper Schwaner. Vi må sige at han levede op til opgaven, da han både kom som aftalt, og hurtig tilpassede sig til de omgivelser der var til rådighed. Efter blot få timer havde vi over 500 billeder i kassen, af fantastisk kvalitet. Vi vil herfra gerne anbefale JKSFOTO v/Jesper Schwaner, til andre.
Michael Madsen
Madebymadsen
Vi fik taget billeder af børnene ved jksfoto og er OVENUD tilfreds! Fantastisk dygtig fotograf, god til børnene og slutresultatet er helt perfekt. Det er bestemt ikke sidste gang!
Sune Adam Beyer
"
Vi fik taget billeder af børnene og fælles familie billede ved jksfoto og er meget tilfreds med resultatet. Jesper er en dygtig fotograf, god til børnene og har mange gode ideer/forslag til, at få taget de helt rigtige billeder. Det er bestemt ikke sidste gang vi har brugt JKS foto.
Nina Lykke Kähler
Privat kunde

Alle rettigheder forbeholdes jksfoto.dk & Cvr: 39532298