Velkommen til Jksfoto.dk

Velkommen til jksfoto.dk Anno 2020. Mit navn er Jesper Schwaner og jeg vil her i mit første “blog indlæg” fortælle lidt om fortid, nutid og fremtid for vedr. Jksfoto.dk

Jksfoto.dk er en fotografisk virksom som jeg enlig startet tilbage i 2019. I starten af 2020 ramte Covid-19 og det gik blandt andet ud over Jksfoto.dk ret hårdt. Jeg så derfor ingen anden mulighed end at lukke virksomheden. Her i juli måned er covid så småt drevet over og danmark åbner så småt igen og samtidig kontakter en del folk mig for at høre om jeg vil fotografer dem. Derfor har jeg taget “arbejdes” hatten på igen og vælger derfor at åbne Jksfoto.dk igen. Dog bliver Jksfoto.dk aldrig som det enlig var før (stor hjemmeside, med egen tastselv service, online shop med mere) Jksfoto.dk åbner nu som en freelancer fotograf virksomhed. Hvad betyder dette så?

Det betyder at jeg fotografer for min egen skyld, og jeg fotografer det jeg vil fotografer. Jeg kan stadigvæk bookes til div fester, højtider med mere. Men hvis det er et job som jeg ikke føler mig tryg ved rent fagligt, så kan jeg finde på at sige nej til opgaven. Dermed ikke sagt at jeg ikke tager mod en udfordring, det gør jeg gerne, og der skal også meget til før jeg siger nej til en opgave. Derfor anbefaler jeg kraftigt at du / i kontakter mig i god tid inde i skal bruge mig. På den måde kan jeg sikker jer et klart svar med det samme.

Jksfoto.dk vil kun arbejde ind for 3 områder, Video fotografering og almindelig fotografering samt drone fotografering. Her under ligger der div andre arbejdes former og områder som vi også kan arbejde inde for, så som, portræt fotografering, virksomheds portræt, reklame video og meget mere. Ud over de 3 punkter arbejder vi som sådan ikke med mere end det. Vi tilbyder som en bonus altid redigering af produktet vi laver så du ikke selv skal side og bruge tid på det.

Vi tilbyder kun pakke løsninger, hvilket betyder, at ønsker du mig ud og fotografer til dit bryllup så skal du købe min pakke løsning “privat fotografering” Her vil der være en pris at forholde sig til samt alt relevant info omkring levering med mere. Det samme gælder også hvis du som virksomhed ønsker min service. I prisen er der altid inkluderet redigering og digital levering.

Digital levering er vejen frem også hos os. Hvilket betyder at vi levere udelukket vores færdige produkt via online service, som dropbox eller Onedrive.
Alle levering er tilgængelige i 30 dage hvor de så vil blive fjernet. Alle fotografering gemmes dog i 3 måneder før “total sletning”.
Digital levering sikker dig kvaliltet samt muligheden for at gøre som du efterfølgende vil med billederne. Jksfoto.dk fralægger sig dog alt ansvar hvis du kommer til at slette billederne eller video efter de 3 måneder og derved kan jksfoto.dk ikke stilles til ansvar. Dette kan du læse meget mere om i vores handelsbetingelser.

Jksfoto.dk bliver mit “Legeland” formålet med Jksfoto.dk for ud over at tage billeder af dig / jer er at fremvise mit “billede kunst” inde for billeder og video. Jeg vil bruge denne platform til at vise verden hvad jeg kan med et kamera. Derfor håber jeg at du vil kaste jksfoto.dk’s facebook side et like så du kan følge med i min personlige udvikling som fotograf, det vil betyde meget!

Jeg har enlig ikke så meget mere at sige, end jeg håber du nyder dit ophold på min nye hjemmeside. Skulle der være problemer eller fejl på hjemmesiden, så er du velkommen til at gøre opmærksom på dette via sidens facebook side! Tak!

Med venlig hilsen
Jesper Schwaner
Freelancer fotograf – Jksfoto.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *