Vi er klar til at tage i mod bestillinger igen

Del dette indlæg

Så er det atter en gang blevet muligt at bestille tid hos JKSFOTO igen. Vi meldte ud d.16 December at vi grundet den aktueller covid-19 status var nødsagt til at holde lukket til d.04.01.2021 Vi har på baggrund af seneste covid-19 status været inde og vudere hvorvidt vi skulle holde lukket frem til d.17.01.2021 Her har vi dog vuderet at vi godt kan tage i mod bestillinger og opgaver fra og med d.04.01.2021 og derfor står vi også fra d.04.01.2021 til rådighed for dig og dine opgaver. 

Vi forsætter enlig blot hvor vi slap før vi lukket her i december, vores tiltag kan du læse her : VI BRUGER MUNDBIND PÅ OPGAVER!

Ydermere kan vi infomere om at i forbindelse med at vi åbner op igen, så giver vi også et “genåbnings tilbud” hvor du kan spare 29% på netop din ordre. Dog kun på udvalgte service (Videofotografering, Almenlig fotografering) Erhvers foto/videografering her ikke under tilbudet. Hvorfor så denne skæve rabat? Det er simpelthen fordi jeg Jesper Schwaner har fødelsedag og bliver 29 år. Derfor denne skæve rabat. 

Vi glæder os ihvertfald til at modtage din booking og vi ser frem til at komme og fotografer din opgave. 

– Jksfoto.dk Teamet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *