Vi har opdateret vores hjemmeside

I forbindelse med år’s skiftet har vi haft et nyt design til hjemmesiden klar, dette har vi da det gammel system ikke understtøtet det vi ønskede. Vi har derfor opdateret vores hjemmeside nu, hvor de lyse og positive farver er i spil, men også overskulighed og gennemsigthed har været vores fokus.
Hjemmesiden står helt færdig nu som du ser den og det eneste der vil blive tilføjet efterfølgende er nyheder og vores tidligere arbejde og shop.
Vi har ligeledes også fjernet en masse plugins og ubrugtlige koder, som gerne skulle gøre oplevelsen langt hurtigere og bedre.

Vi er stadigvæk igang med at udvikle vores shop. Vores shop skal bruges til at sælge udvalgte billeder vi tager ude i den store verden og efterfølgende redigeret. I shoppen vil man kunne købe billedet som digital fil men også som fysisk plakat med ramme. Vi har derfor også oprettet et samarbejde med en producent som producere plakaterne for os. Shoppen skal ikke være vores hoved fokus, vores fokus er stadigvæk fotografering, men shoppen giver os mulighed for at dele vores kunst med mennesker der godt kan lide vores billeder.

Vi har også fjernet alle gallerier og har kun 1 galleri. Vi opdaget hurtigt at ved at ligge et nyt galleri op pr kunde, så vil vi have rigtige mange billeder på meget kort tid, og for mange billeder gør vores hjemmeside langsom. Derfor har vi taget udvalgtet billeder og lagt dem i et galleri, hvilket gerne skulle gøre hjemmesiden og oplevelsen af vores hjemmeside meget bedre. Alle de andre billeder vil derfor blive lagt op på vores facebook side.

Vi håber at i ville tjekke vores nye hjemmeside ud, og hvis i skulle opleve problemer eller fejl, så må i meget gerne skrive det her i kommentaren.

Tak på forhånd, vi gælder os til at se dig/jer til en kommende opgave!

– Jksfoto.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *