Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vi støtter stafet for livet Odense

Det var enlig min kærestes plan, det med Stafet For Livet, og ærligt så havde jeg ikke hørt om det før hun havde meldt sig til den frivlilge gruppe. En dag kom hun hjem og spurte om jeg ikke vil støtte Stafet For Livet med mine flotte billeder, jeg tænkte at det kunne jo sagtens være en god mulighed for at komme ud med min daværende virksomheds navn (Swoop.dk) så jeg takkede ja og endte med at tage 1.100 billeder på dagen. Uheldigivs skulle jeg på natte job samme aften så jeg kunne ikke blive der til lys cermoinen der skulle være der senere. Men vel overstået var det og jeg fik billederne i hus og skulle efterfølgende sende dem til Stafet For livet. Det tog næsten 3 år før Stafeten fik fat i billederne og fik dem brugt, men glade for dem var de og de bliver nu brugt lystigt. I år er vi i samarbejde med Stafet for livet Odense blevet åreset hoved sponsor, hvilket vi er uhyr glade for ! Dog er vi med under vores almenlige navn (Jksfoto.dk)

Vi glæder os til at deltage og ikke mindst få nogen flotte billeder og video i hus. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *